Bij Vegabond draait alles om het verkopen van plantaardig voedsel, maar dat betekent niet dat het alleen voor veganisten is. We hebben ons ingezet om een gezellige ruimte te creëren waarin iedereen kan genieten van heerlijk plantaardig eten. Een plek die huiselijk aanvoelt en waar een gemeenschap kan groeien en ontwikkelen. Winkelen en eten bij Vegabond is een zorgeloze ervaring. Kies gewoon wat je lekker vindt en geniet ervan thuis, in het park of in onze delicatessenwinkel.

100% VEGANISTISCH, ZONDER COMPROMISSEN

 

We verkopen alleen 100% veganistische producten. We proberen hierbij alle essentiële bouwstenen voor een uitgebalanceerd en gezond veganistisch dieet aan te bieden, maar we vergeten zeker de noodzaak niet om af en toe te genieten van wat guilty pleasures. Wij hebben altijd vegan pizza en vegan ijs op voorraad!

 

LEKKER ETEN WAT TOEVALLIGE VEGANISTISCH IS

 


We set out to provide Amsterdam with the best plant-based food. That Vegabond happens to be 100% vegan is merely proof that vegan cuisine has tremendous potential and that there are an almost infinite range of flavors to explore.

 

LEKKER ETEN WAT TOEVALLIGE VEGANISTISCH IS

 

We willen Amsterdam voorzien van de beste plantaardige gerechten. Dat Vegabond toevallig 100% veganistisch is, is slechts het bewijs dat de veganistische keuken een enorm potentieel heeft en dat er een bijna oneindig scala aan smaken te ontdekken is.

 

MEET THE TEAM


Our young and enthusiastic team is excited about bringing Amsterdam the best vegan food. We want Vegabond to be a special experience for every kind of customer and always put our guests at the center of our efforts. If you want to join us, please send an E-Mail to info@vegabond.com.

OVER DE OPRICHTER

Na enige tijd als criminoloog te hebben gewerkt en door Azië te hebben gereisd, vond eigenaar en oprichter Babet het tijd voor verandering. Als echte foodie met een koppig karakter, bedacht ze zich dat het goed zou zijn te stoppen met werken voor anderen en haar eigen bedrijf te beginnen waar ze lekker vegan eten in kon verkopen. Als jarenlange veganist is het haar doel om mensen die niet bekend zijn met veganisme een smakelijk alternatief voor het eten van dierlijke producten te laten proeven. Haar uiteindelijke doel is om veganistisch eten mainstream te maken en zo een grotere impact te hebben op de positieve verandering die ze in de wereld wil zien.

CONTACT

*We do not take table reservations.

info(a)vegabond.nl

Bezoek ons

STORE / DELI
De Clercqstraat 48
1052 NH Amsterdam
‎(+31) 20 786 1254

 

Openingstijden

Daily from 9 am - 8 pm

Bestel online

 

CONTACT

*We nemen geen reserveringen aan.
info@vegabond.nl

Bezoek ons

STORE / DELI
De Clercqstraat 48
1052 NH Amsterdam
‎(+31) 20 786 1254

Openingstijden

Daily from 9 am - 8 pm

 

Bestel online